Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Στάση στο Τώρα - Συμβόλαιο με τη Δουλειά - Webinar

09-04-2020 17:39

Στις 24 Απριλίου 2020 θα διεξαχθεί το Workshop Προσωπικής Ανάπτυξης ‘Συμβόλαιο με τη Δουλειά’. Το workshop θα γίνει webinar δηλ. μέσω internet (zoom call).
Δείτε περισσότερα: https://bealigned.gr/gr/programmes/3/

Το εργαστήριο αυτό έχει στόχο να ευθυγραμμίσουμε το «Είμαι» με το «Κάνω». Ανακαλύπτοντας τα δυνατά μας σημεία και τα ταλέντα μας και διοχετεύοντας τα στη δουλειά μας αλλάζει η οπτική μας, το συναίσθημά μας και η απόδοσή μας. Και τότε έρχεται η ώρα της ανταμοιβής. Η μετατροπή της παλιάς μας ενέργειας σε πάθος και χαρά γι’ αυτό που κάνουμε, ανοίγει τις πόρτες της αφθονίας.

Πληροφορίες
Το workshop θα γίνει webinar δηλ. μέσω internet (zoom call) στις 24/4/20 και ώρα 10πμ – 8μμ. Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να συμμετάσχετε από όπου και αν βρίσκεστε, με την άνεσή σας.

Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή για όποια ημερομηνία σας ενδιαφέρει, καλέστε στο 6940728894 ή στείλτε email στο info@bealigned.gr

Το Workshop Προσωπικής Ανάπτυξης ‘Συμβόλαιο με τη Δουλειά’ θα επαναληφθεί στις 2 Μαΐου 2020 και ώρα 10πμ – 8μμ.Η αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter