Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Workshop Στάση Παρελθόν - Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή

26-03-2020 16:05

Στις 28 & 29 Μαρτίου να διεξαχθεί το βιωματικό εργαστήρι ‘Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή’.

Ανασύρουμε με βιωματικό τρόπο τις υποσυνείδητες εγγραφές μας σε σχέση με το πως αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση και τη ζωή. Οι εγγραφές αυτές ορίζουν την στάση μας, την οπτική μας και την συμπεριφορά μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Μόνο όταν τις αναγνωρίσουμε και τις συνειδητοποιήσουμε έχουμε τη δυνατότητα να παρέμβουμε και  να φτιάξουμε ένα «νέο συμβόλαιο» που θα καθρεφτίσει την νέα μας πραγματικότητα.

Το workshop αυτό έχει δύο στόχους:
Α. Να ανασύρουμε τις υποσυνείδητες εγγραφές μας σε σχέση με τον εαυτό μας και την ζωή
Β. Να φτιάξουμε με συνειδητότητα τα νέα μας συμβόλαια.
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις την αφετηρία της ζωής σου αλλά εξίσου σημαντικό είναι να παρέμβεις και να θέσεις τους νέους σου προορισμούς.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύτιμο β. εργαστήρι γιατί όταν γνωρίζεις τους υποσυνείδητους προγραμματισμούς σου που γράφτηκαν ερήμην σου όταν ήσουν παιδί:

• αποκτάς κατανόηση και επίγνωση για το πώς "δουλεύει" ο εαυτός σου και τι πεποιθήσεις έχεις γι’ αυτόν και τη ζωή
• αλλάζει η σχέση σου με τον εαυτό σου γιατί πια δε σε εκπλήσσει με τις επιλογές, συμπεριφορές και τις σκέψεις που κάνει αλλά ούτε και με τα συναισθήματα που συχνά βιώνει.
• ξέρεις πού πρέπει να παρέμβεις για να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις την ζωή που εσύ θέλεις και όχι πια την ζωή που προγραμματίστηκες να έχεις.
• παίρνεις την δύναμη σου πίσω γιατί δεν θα σε καθορίζουν πια τα παιδικά σου βιώματα. Δηλαδή μπορείς να γίνεις μεγαλύτερος από το παρελθόν σου.
• νιώθεις την χαρά της ανάληψης της ευθύνης του εαυτού σου και την ελευθερία να έχεις πια μόνο εσύ το τιμόνι της ζωής σου.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι τώρα είναι η στιγμή για σένα να βάλεις το πρώτο λιθάρι της εσωτερικής σου αλλαγής, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να διανύσουμε αυτό το αποκαλυπτικό ταξίδι στο παρελθόν και στη  συνέχεια να εγγράψουμε τις νέες σου διαδρομές.

Το workshop θα γίνει webinar δηλ. μέσω internet (zoom call). Όσοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να συμμετάσχετε από όπου και αν βρίσκεστε, με την άνεση σας. 

Για πληροφορίες (υπάρχει αλλαγή στο κόστος συμμετοχής) και για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο 6940728894 ή στείλτε email στο info@bealigned.grΗ αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter