Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Summer Retreat (31/07-02/08)

08-07-2020 15:09

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Ετοιμάσαμε για εσάς, την οικογένεια σας, τους φίλους σας ένα τριήμερο ευεξίας, απόλαυσης, χαλάρωσης και συντονισμού σε υψηλές δονήσεις.

Το ανακαινισμένο κτήμα ΜΙΚΕΛΙΝΑ και το ΜΙΚΕΛΙΝΑ boutique hotel μας δίνει την δυνατότητα ενώ είμαστε στην Αθήνα, να έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μακριά σε εξωτικούς τόπους.

Ονειρευόμαστε να ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές όπου μέσω ασκήσεων, θα φέρουμε ευελιξία στο φυσικό σώμα και μέσω του chi gong θα εναρμονίσουμε το chi μας. Θα ενεργοποιήσουμε και θα ευθυγραμμίσουμε τα ενεργειακά μας κέντρα μέσω διαλογισμών και άλλων ενεργειακών τεχνικών και θα καθαρίσουμε και θα δυναμώσουμε τα ενεργειακά μας σώματα μέσω μετάδοσης Αρκτουριανών συχνοτήτων.

Στόχος είναι να συντονιστούμε σε υψηλές δονήσεις (εκεί που υπάρχουν όλα τα δώρα για εμάς) αφού πρώτα απελευθερώσουμε το φυσικό και ενεργειακό σώμα από τα μπλοκαρίσματα του.

Συγχρόνως θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις πισίνες, θα χαλαρώσουμε στο Jacuzzi, θα παίξουμε, θα γελάσουμε  και οι μέρες θα κλείνουν με όμορφη μουσική ποτό και χορό!

Γιατί η ζωή είναι ωραία!
Γιατί όλοι αξίζουμε ένα τέτοιο δώρο!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Διαλογισμούς
Chi gong
Mεταδόσεις Αρκτουριανών συχνοτήτων
Τεχνικές αναπνοής Hart Math
Ασκήσεις για εναρμόνιση του σώματος με την σκέψη.
 
Η διαμονή θα είναι στο εξαιρετικό MIKELINA boutique hotel που βρίσκεται μέσα στο χώρο. 

Ημέρες & Ώρες Έναρξης
Παρασκευή 31/7 στις 18:00
Σάββατο 1/8 στις 9:00
(Το retreat μας τελειώνει την Κυριακή 2/8 στις 20:00)

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μέσω email στο info@bealigned.gr ή στείλτε μας μήνυμα στη Facebook σελίδα μας bealignedgreece.Η αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter