Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Workshop Στάση Παρελθόν - Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή

Στις 28 & 29 Μαρτίου να διεξαχθεί το βιωματικό εργαστήρι ‘Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή’. Το workshop θα γίνει webinar δηλ. μέσω internet (zoom call).

Περισσότερα
Χάρισε στον Εαυτό σου καινούρια Δώρα

Είναι ωραίο να διαβάζεις... Συμφωνώ! Ωστόσο, αν θες να μάθεις, πειραματίσου… Κάνε πράγματα που ποτέ δεν έκανες, δοκίμασε, πήγαινε κόντρα στη συνήθεια σου, ξεπέρασε τον εαυτό σου και όσα γνωρίζεις μέχρι σήμερα γι’ αυτόν. Άρθρο από τη Λίλιαν Τσέρτου.

Περισσότερα
Workshop: Στάση Παρελθόν - Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή (Αθήνα, 14-15/3/2020)

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Φαληρικόν "Χώρος Τέχνης & Εκδηλώσεων", Ακτή Δηλαβέρη 15, Μικρολίμανο, Πειραιάς, το Workshop: Στάση Παρελθόν - Συμβόλαιο με τον Εαυτό & τη Ζωή.

Περισσότερα
23/2/2020 Αθήνα, Ευθυγραμμιζόμαστε Ξανά... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

Στις 23 Φεβρουαρίου 2020, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί ξανά το πρώτο σεμινάριο του αλλαΖΩ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ", στο Φαληρικόν "Χώρος Τέχνης & Εκδηλώσεων"

Περισσότερα
8,9/2/2020 Αθήνα, Ξεκινάμε... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

Στις 8 Φεβρουαρίου 2020, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση (είσοδος ελεύθερη) του πρώτου σεμιναρίου του αλλαΖΩ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ", που θα πραγματοποιηθεί στις 9/2/2020, στην Αθήνα.

Περισσότερα
1,2/2/2020 Βόλος, Ξεκινάμε... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

Την 1η Φεβρουαρίου 2020, στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση (είσοδος ελεύθερη) του πρώτου σεμιναρίου του αλλαΖΩ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ", που πραγματοποιήθηκε στις 2/2/2020, στον Βόλο.

Περισσότερα
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος!

Ευχόμαστε η εορταστική περίοδος να ευθυγραμμιστεί με χαρά, αγάπη και εκπλήρωση!

Περισσότερα
BaAligned: Νέος ιστοχώρος

Καλώς ήρθατε στον καινούριο ιστοχώρο του BeAligned. Προγράμματα, άρθρα, events ετοιμάζονται και περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά. 

Περισσότερα
Η αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter