Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Βιογραφικά

Σταφυλοπάτη Αννίτα

Η Αννίτα Σταφυλοπάτη είναι Ψυχοθεραπεύτρια και ιδιωτεύει από το 1997. Στην μακρόχρονη εμπειρία της έχει επιτυχώς αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων είτε μέσω ατομικών συνεδριών είτε μέσω δεκάδων βιωματικών σεμιναρίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης που η ίδια σχεδιάζει και υλοποιεί.

Επίσης, έχει παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ειδικός συνεργάτης στο αντικείμενό της μετακινώντας την αντίληψη των ανθρώπων για τον τρόπο που βλέπουν και αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις στη ζωή τους.

Συνεργάζεται με σχολεία σε διάφορες εκπαιδευτικές βαθμίδες έτσι ώστε  οι γονείς να προσεγγίσουν τα παιδιά και να αναγνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες και δυνατότητες τους και να τα βοηθήσουν να αναπτυχθούν υγιή και γεμάτα αγάπη για τον εαυτό τους και τη ζωή. 

Η Αννίτα Σταφυλοπάτη είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας (Β.Sc.)- Ψυχοθεραπεύτρια Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Θεραπευτών Οικογένειας και Ενεργειακή Θεραπεύτρια (Αρκτούρια Θεραπευτική μέθοδος). Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, στη Βραχεία Αγχοεκλυτική Ψυχοθεραπεία, (S.T.A.P.P), στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους (E.F.T) καθώς και στη πρακτική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP). Τσέρτου Λίλιαν

Η Λίλιαν Τσέρτου είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Life & Business Coach εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ατόμων μέσω της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και του coaching.

Η πρωτοπορία και η δημιουργικότητα που τη χαρακτηρίζουν οδηγούν το πάθος της για να συμβάλλει σε μία ισορροπημένη, ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για κάθε άνθρωπο.

Απότο1997 η Λίλιαν έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων με ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που αφορούν είτε σε ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων είτε σε αυτογνωσία και αυτοβελτίωση για στελέχη μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας και των ατόμων πελατών της. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια επαγγελματικών φορέων.

Η Λίλιαν κατά τη διάρκεια της μακράς εμπειρίας της λειτουργούσε πάντα σε προσωπικό επίπεδο με γνώμονα την αυτοβελτίωση και την προσωπική της ανάπτυξη με σκοπό την άριστη και εις βάθος παρακίνηση των συμμετεχόντων που παρακολουθούσαν τα προγράμματα της.

Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει MBA από το ALBA (The Athens Laboratory of Business Administration), είναι πιστοποιημένη Ολιστική Coach από το Comprehensive Coaching U των ΗΠΑ και πιστοποιημένη HeartMath Coach / Mentor από το HeartMath Institute των ΗΠΑ.  Επίσης, έχει συμμετάσχει και λάβει τιμητική διάκριση από το δίκτυο European Business Mentors της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Γυναίκες Επιχειρηματίες.Η αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter