Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο Καλάθι

Στο Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Η Ιστορία μας

Η Αννίτα και η Λίλιαν ξεκίνησαν την επαγγελματική τους πορεία από τρία διαφορετικά μονοπάτια αναζητώντας απαντήσεις και προσπαθώντας να βοηθήσουν στην προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων που βρίσκονταν στο δρόμο τους μέσα από την ιδιότητά τους η κάθε μία ξεχωριστά. Τις ενώνει βαθιά εκτίμηση και φιλία καθώς και η προσήλωσή τους στην ανάπτυξη και βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Η Αννίτα από μικρή πήρε την απόφαση να σπουδάσει Ψυχολογία θέλοντας να συμβάλλει έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πιο όμορφη ζωή και πιο υγιείς σχέσεις. 

Αργότερα, και ενώ είχε αρχίσει να δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια ξεκίνησε μία νέα εκπαίδευση στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) διαπιστώνοντας τη δύναμη που έχει ο Νους. Ο συνδυασμός ψυχοθεραπείας και NLPλειτούργησε εξαιρετικά έτσι ώστε οι θεραπευόμενοι της να αλλάξουν τις ζωές τους, να είναι πιο λειτουργικοί, να έχουν πιο αρμονικές σχέσεις, να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν και γενικά να αναλαμβάνουν την ευθύνη να ζήσουν τη ζωή της επιλογής τους και όχι αυτή που είχαν προγραμματίσει άλλοι γι’ αυτούς.

Παρόλα αυτά υπήρχαν πάντοτε αναπάντητα ερωτήματα μέσα της σχετικά με το τι είναι η ζωή, πως λειτουργεί το σύμπαν και ποια είναι η σχέση μας με αυτό. Και τότε ήταν η στιγμή που η επιστήμη της «Κβαντομηχανικής» εμφανίστηκε κατά κάποιο τρόπο μπροστά της. Και ήταν σαν να ανάψανε όλα τα φώτα. Όλα απαντήθηκαν μέσα της. Η αίσθηση που είχε από μικρό κορίτσι ότι είμαστε κάτι πολύ πιο μεγάλο από αυτό που νομίζουμε δικαιώθηκε. Και έτσι με τη νέα γνώση προχωράει στη θεραπεία των πελατών της με καινούριες τεχνικές και εργαλεία.

Η Λίλιαν συναντήθηκε με την Αννίτα το 2009 σε μία προσωπική αναζήτηση για να ελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος.

Η Λίλιαν ήταν ήδη επιτυχημένη στο χώρο της εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων και αναζητούσε πάντα τρόπους να μεταφέρει στους μαθητές της την ικανότητα να εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους  σύγχρονες μεθόδους που θα τους βοηθούσαν να αναπτυχθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ενασχόληση της με την εκπαίδευση ενηλίκων ήταν μία συνειδητή επιλογή και αποτέλεσμα της φωνής που την οδηγούσε μέσα της να πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη και ανάπτυξή για να διευκολύνουν τη ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ωστόσο, το ανήσυχο πνεύμα της την οδήγησε σε εκπαιδεύσεις που σκοπό είχαν την ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων. Έτσι, ήρθε σε επαφή με το Heartmath Institute και πήρε μία ακόμα πιστοποίηση που έδινε την τεχνική για το άνοιγμα της Καρδιάς και την συνοχή της με το Νου.

Η Αννίτα και η Λίλιαν ένωσαν τις γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το BeALIGNED γιατί θεωρούν ότι όλοι μπορούν να «ευθυγραμμίσουν τα όνειρά τους με την πραγματικότητά τους» σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Το βασικό τους πιστεύω είναι ότι: 
«Είμαστε οι απόλυτοι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας! Η ζωή, η ύπαρξη είναι έτοιμη να πραγματώσει κάθε μας επιθυμία. Τίποτα δε μας συμβαίνει αν πρώτα συνειδητά ή υποσυνείδητα δεν το έχουμε επιλέξει.»

Η αλλαγή γίνεται από μέσα προς τα έξω

Newsletter